T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / DURSUNBEY - Durabeyler Şehit Faruk Gezen Ortaokulu

Durabeyler Şehit Faruk Gezen Ortaokulu

Telefon
02666761144
Belgegeçer
0
WEB
https://durabeylerortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Durabeyler Şehit Faruk Gezen Ortaokulu/Durabeyler Mahallesi DURSUNBEY
Vizyon
Okulumuzu İlimiz kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek. Okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Başarılar
Okulumuz 2019-2020 tarihinde Dursunbey Yıldız Kızlar Futbol Şapiyonluğu, Dursunbey Yıldızlar kategorisinde Erkek ve Kızlarda Cros koşusu Şampiyonluğu, uzun ve kısa mesafede koşularında ilçe Şampiyonluğu. Salon Futbolunda BALIKESİR İL Şampiyonu olmuşlardır. 2021-2022 yılı içersinde Akıl ve Zeka Oyunlarında Mangala Turnuvasında ilçe 1. si olduk. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Mustafa Şahin´e ve öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Öğretmen :10
Öğrenci :43
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Nomal eğitim-Tam Gün
Saatler
9:00-15:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Toplu taşıma-Minübüs
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Durabeyler Mahallesi-1100 nüfus
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 90 km İlçe merkezine 10 km
Kontenjan Bilgileri
200
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Halı Saha ve Çok amaçlı Spor Salonu mevcuttur
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır