BALIKESİR / DURSUNBEY - Durabeyler Şehit Faruk Gezen Ortaokulu

5. si Düzenlenen Ortaokullar Arası Mangala Turnuvasında Dursunbey Şampiyonuyuz.

14-10-202114-10-2021Geleneksel Türk Zeka Oyunu Mangalayı sevdirmek ve yaymak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Mangala Turnuvasının 5. si Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Turnuvaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit GÖKDEMİR katılarak öğrencilere başarılar diledi.

İlçemizde faaliyet gösteren ortaokullardaki öğrencilerin katıldığı turnuvada 64 öğrenci mücadele etti. Öğrencilerin birbiriyle kaynaşma imkanı bulduğu turnuva boyunca heyecan seviyesi yüksek eşleşmeler de yaşandı. Centilmenlik ve saygının had safhada olduğu turnuva sonucunda ilk 4 öğrenci aşağıdaki gibi oluştu.

1) Şerife İKİZ - Durabeyler Şehit Faruk Gezen Ortaokulu

2) Tuğçe KIRCALI - Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

3) Zeynep DUMAN - Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

4) Dilara SAKİN - Atatürk Ortaokulu

Turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 14.10.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 11:49 - Görüntülenme: 225
Kaynak: http://dursunbey.meb.gov.tr/www/5ortaokullararasimangalaturnuvasiduzenlendi/icerik/745